Gebruik het TENS apparaat

Geef om je lichaam: gebruik het TENS apparaat bij hardlopen

 
Sporten doe je voor de positieve effecten die het qua gezondheid, flexibiliteit en uithoudingsvermogen op je lichaam heeft. Soms kunnen blessures dit echter behoorlijk in de weg zitten en verdwijnen de voordelen naar de achtergrond. Om dit tot een minimum te beperken heb je middelen nodig die (kleine) ongemakken verhelpen en je zo snel mogelijk weer op het sportveld doen verschijnen. Het TENS apparaat kan je hierbij helpen: het verlicht pijn wanneer je geblesseerd bent.
 

TENS verlicht pijn wanneer je te lang bent doorgegaan

Je zou het bijna vergeten: sporten doe je voor het positieve effect op je lichaam. Als je competitief bent ingesteld of een bepaald doel voor ogen hebt ben je geneigd om tot het uiterste te gaan. Maar vergeet niet dat sporten vooral een middel is en niet een doel op zich. Het TENS apparaat helpt je voor je lichaam te zorgen en verlicht pijn wanneer je te lang niet naar je zere lichaamsdelen hebt geluisterd. Binnen de kortste keren sta jij weer op het sportveld.
 

Luister naar je lichaam, speciaal voor mensen die hardlopen

Luisteren naar je lichaam is belangrijk: het maakt dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten en gezond blijft tot op hoge(re) leeftijd. Met pijn of blessures door blijven lopen is schadelijk op de lange termijn en maakt dat sporten bijvoorbeeld hardlopen mogelijk steeds lastiger wordt. Alle reden om meteen naar je lichaam te luisteren wanneer je pijn ondervindt. Het TENS apparaat helpt je om deze direct te behandelen. Heb je last van je rug, knie of benen? Gebruik het apparaat en het verlicht pijn.
 

Het TENS apparaat helpt bij sportblessures

Wanneer je last hebt van een blessure moeten jij en je lichaam samenwerken om zo snel mogelijk weer op het oude niveau te komen. Proactief handelen is de beste manier. Waarom zou je doorgaan en je lichaam mogelijk over het randje duwen? Wanneer je de drang voelt om niet aan de pijn toe te geven, weet dan beter. Voorkom een hoop ellende en gebruik het TENS apparaat: verlicht pijn en ontzie je lichaam. Je zult zien dat je daardoor veel sneller weer op de been bent.
 

Het TENS apparaat werkt heel eenvoudig

Hoe werkt het TENS apparaat? Heel simpel: bevestig de elektroden op het pijnlijke lichaamsdeel en stel de frequentie naar eigen behoefte in. Gebruik een hogere frequentie bij veel pijn en een lagere wanneer het meevalt. Verlicht pijn bij ieder lichamelijk ongemak. Door het kleine formaat is het apparaat overal mee naartoe te nemen en direct te gebruiken wanneer je het nodig hebt. Het is op verschillende lichaamsdelen te gebruiken en niet aan één doel verbonden. Daarnaast hoef je er niks voor te slikken en verlaagt dat voor sommige sporters de drempel. TENS verlicht pijn voor iedereen.
 

Sporten én genieten, dat is het doel

Het doel van sporten is er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Goed omgaan met je lichaam, ernaar luisteren en oog hebben voor het behoud ervan is belangrijk. Door het eenvoudige gebruik helpt het TENS apparaat je het er sneller bij te pakken wanneer het nodig is. Door het vrijwel afwezig zijn van bijwerkingen en het niet-invasieve karakter is de keuze snel gemaakt: je pakt het TENS apparaat erbij en verlicht pijn zodra jij het nodig hebt.
 


Terug naar het overzicht
  • banner
  • banner