Geniet van een heerlijke fietstocht door het land

Nederland is hét fietsland, zeker in de zomer pakken we maar al te graag de fiets. Naar je werk, het terras, even wat ophalen bij een vriend(in) of naar school. Wanneer je op de fiets gaat hoef je niet te zoeken naar een parkeerplaats en daarnaast is fietsen heel gezond. E-bikes worden steeds populairder en in dit artikel lees je waarom jij op pad moet gaan met je e-bike. 
 

Voordelen van een e-bike

E-bikes zijn de beste uitkomst wanneer je graag fietst, maar niet de energie hebt voor een lange route. E-bikes, zoals de Koga e-bike, zorgen ervoor dat het fietsen lichter wordt. Wanneer je een e-bike hebt aangeschaft wordt fietsen ineens veel leuker. E-bikes hebben meestal een wat hogere aanschafprijs, dus maak er goed gebruik van en pak eens wat vaker de fiets. Met de fiets naar je eindbestemming gaan is goed voor het milieu, omdat je geen uitlaatgassen hebt. Daarnaast is fietsen goed voor je gezondheid. Door fit te blijven zul je jezelf ook beter en vrolijker voelen. 
 

Ga erop uit met de fiets

Zoek jij een nieuwe bezigheid op je vrije dag? Geniet van het weer en ga buiten een fietstocht maken. Wanneer je vertrekt met de fiets kun je alle kanten op. Je kunt een grote route starten voor een hele dag of voor een heel weekend. Ook kun je tussendoor een klein rondje fietsen om even wat frisse lucht te pakken. Nederland is super goed bereikbaar met de fiets, daarom kun je alle kanten op. Hoe leuk zou het zijn om een fietstocht door heel het land te plannen. Kies verschillende bestemmingen en een duidelijke route en ga van start. 
 

Soorten e-bikes

Het aanbod e-bikes wordt steeds groter en e-bikes zijn er te vinden in iedere prijsklasse. Iedere e-bike is uitgerust met een elektromotor op accu die jouw trapkracht ondersteund. Daardoor kun je veel verder, sneller en comfortabeler fietsen. Een voorbeeld is de Cannondale e-bike waaronder ook veel verschillende modellen te vinden zijn. 
 
 
Laat je door het lekkere weer verleiden en ga snel kijken naar een e-bike. Plan je fietsroute en geniet van het gemak van een e-bike. Het enige wat je niet moet vergeten is je fiets aan het einde van de dag weer op te laden, zodat je de volgende dag weer een op pad kunt gaan.fietstocht


Terug naar het overzicht
  • banner
  • banner