Goede wandelkleding met korting

Hartje zomer, als de eerste herfststormen waaien, op de eerste zonnige lentedag of zwoegend door dertig centimeter sneeuw. We vinden altijd wel een gelegenheid om lekker naar buiten te gaan en een flinke wandeltocht te houden. Door de duinen en langs het strand, in de bossen, over de hei, of door de bergen in het buitenland, wandelen is inspannend en ontspannend tegelijk en geeft ons een gevoel van gezondheid. Het laat ons beseffen hoe mooi ons leven eigenlijk is. Doe het in je eentje, of in goed gezelschap. Maar als je het doet, zorg dan wel dat je er goed op gekleed bent.

Eisen goede wandelkleding

Goede wandelkleding moet aan een aantal eisen voldoen. Wandelschoenen moeten prima ondersteuning bieden en bij voorkeur waterdicht zijn. Kleding moet goed ademen, vooral comnfortabel zitten en tegen een stootje kunnen. Elk seizoen kent zijn eigen optimale wandelkleding. Wie veel en graag wandelt en bovendien kiest voor wandelkleding van hoge kwaliteit, weet dat zijn hobby aardig in de papieren kan lopen. Kwaliteit betaalt zich terug in wandelcomfort, maar zou het geen win-winsituatie zijn als we gemakkelijk aan wandelkleding met korting konden komen?

Outdoorkleding met korting

Wie op zoek is naar kleding voor outdooractiviteiten met korting, kan bij veel leveranciers terecht. Allereerst is het goed om seizoensaanbiedingen in de gaten te houden. Outdoorkleding voor de zomer koop je met grote korting in het najaar of in de winter. Andersom ook. Diverse leveranciers van wandelkleding werken ook door het jaar heen met kortingen. Deze korting geven ze niet alleen in de eigen online winkel, maar ook via speciale sites als kortingscode.nl. We geven even een kort en zeker niet compleet overzicht.

OTTO helpt je mee

De bekende online winkel OTTO geeft je een 7,5% kortingscode over het gehele assortiment en regelmatig extra kortingen op delen van het assortiment, bijvoorbeeld outdoorkleding. Daarnaast geven ze vijf euro korting als je inschrijft voor hun nieuwsbrief en leveren ze franco huis bij een orderwaarde van 75 euro of meer. Besparen op verzendkosten mag je ook zien als een vorm van korting, en samen met de overige kortingen loopt het bespaarde bedrag toch aardig op.

Meer korting op wandelkleding

Ook de bekende keten Perry Sport geeft via actiepagina's kortingen, onder meer op wandelkleding. Tien procent korting bij inschrijving voor de nieuwsbrief en vijftig procent korting bij bestelling van een tweede artikel van bepaalde gerenommeerde merken.

Is wandelen echt uw passie? Overweeg lid te worden van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Regelmatig hebben ze kortingen van 15% tot 60% op bepaalde merken en seizoensassortiment, alleen voor leden van de bond. Dat deze kortingen een substantieel bedrag op kunnen leveren, behoeft geen betoog.

Tot slot

Wandelen in de vrije natuur, waar dan ook. Het is heerlijk, het is schitterend en iedereen merkt het: na een dag flink doorstappen, genieten we graag van een goede maaltijd. Investeer het geld dat je bespaart door wandelkleding met korting te kopen in een gezellig diner met familie, vrienden en geliefde na een mooie wandeling. Dat is pas echt een win-winsituatie.


Terug naar het overzicht
  • banner
  • banner