Limburg: de regio bij uitstek voor actieve ontspanning

Als we eerlijk zijn, dan zouden we allemaal wel een tikkeltje sportiever willen zijn. De super sportievelingen onder ons daargelaten natuurlijk. Maar het overgrote deel van de mensen vindt dat men eigenlijk best wat actiever zou mogen zijn. Maar ja: die tv en onze telefoon houden ons met gemak op de bank. Wil jij ook een begin maken met een actiever leven? Dan is een overnachting in Limburg met ongekende sportieve mogelijkheden een goed begin. Uiteraard kan je ook meteen kiezen voor een langer verblijf, bijvoorbeeld in een vakantiehuis in Gulpen.

 

Nederland is niet alleen maar plat

Er zijn nog steeds mensen, zoals buitenlandse toeristen, die denken dat Nederland helemaal plat is, zo plat als een dubbeltje. Voor een groot deel is dat waar, maar het geldt absoluut niet voor het zuiden van Limburg. Niet voor niets gaan veel wielrenners er heen om in de heuvels te fietsen. Nee, het zijn geen Alpen, maar met een fiets zonder versnellingen kom je hier echt niet tegenop. Met een overnachting Limburg heb je dan ook een mooie basis voor veel en pittig fietsplezier. Je kan je voorstellen dat je de dag daarna zult afsluiten met een heerlijk voldaan gevoel. Een vakantiehuis in Gulpen is een nog betere basis voor langer fietsplezier en andere in- en ontspanning.

 

Lang wandelen zonder iemand tegen te komen

Wandelen kan in heel Nederland, of je nou in een dorp woont of in de stad. Maar hoe heerlijk is het om te wandelen zonder al teveel auto’s tegen te komen? In een omgeving waar het delen van de dag nog echt rustig of zelfs stil is? Die omgeving vind je bijvoorbeeld in Limburg, vooral in het zuiden van deze aantrekkelijke provincie. Ja, niet eens zo heel ver weg van de Randstad kom je hier helemaal tot jezelf. Met vrienden, familie of alleen: Limburg is een fijne plek voor in- en ontspanning. Je zal merken dat je weer met een opgeladen accu huiswaarts keert. Een overnachting in Limburg kan het begin zijn van een meer relaxed leven, simpelweg omdat je dit niet zomaar vergeet.

 

Van dorp naar dorp

Limburg heeft een aantal grotere steden. Maar ook in het zuiden vind je regio’s waar de echte drukte ver te zoeken is. Vanuit een vakantiehuis Gulpen bestrijk je de regio, verbaas je je over de schoonheid van de omgeving en ben je er even heerlijk tussen uit. Een actiever leven begint in Limburg.

Limburg voor actieve ontspanning


Terug naar het overzicht
  • banner
  • banner